S.C. Trust Construcții Rädlinger S.R.L.

Încă din anul 2005 grupul de societăți Rädlinger, s-a extins activitatea înspre România, prin înființarea societății Trust Construcții Rädlinger S.R.L. cu sediul în Timișoara.

Din Timișoara sunt coordonate activitățile de exploatare și prelucrare a pietrei precum și comercializarea materiilor prime și a materialelor de construcție. În acest sens societatea Trust Construcții Radlinger poate profita de cunoștințele și experiența societății germane de construcții. În prezent firma Rädlinger din România are peste 50 de salariați.

Prin achiziționarea și creierea de cariere de piatră, balastiere este asigurat pe termen lung accesul la materii prime de constructii. Firma Rädlinger, împreună cu societatea Basalt AG, deține de asemenea 50% din acțiunile societății S.C. Diabas Bata S.R.L.

Societatea Rädlinger exploatează mereu noi surse de materii prime cu scopul ca în viitor să participe la proiecte de construcții în România, în special la proiecte de drumuri și autostrăzi. Firma Trust Constructii Rädlinger  din România îndeplinește prin certificările DIN EN ISO 9001 / 14001 / 18001 aceleași standarde ridicate de calitate, de mediu și aceleași standarde ridicate de protecție a muncii ca și în cazul grupului german de societăți Rädlinger.